وضعیت زنان در آن سوی آبها!

هنوز هم شایع ترین شکل خشونت جنسی در جهان، آزار از سوی شوهر یا شریک جنسی عنوان می شود، به طوری که زنان قربانی این مدل خشونت اغلب به انواع بیماری های روانی مرتبط با افسردگی، ترس، اضطراب و از همه مهم تر تحقیر شخصیت مبتلا بوده و اغلب موفق به بازگشت سالم به محیط زندگی نمی شوند.

گروه زنان گوپی 2824

در شرایطی که مدعیان حقوق بشر و آزادی!! در غرب از حجاب یک زن مسلمان آنچنان نگران می شوند که در مقابل آن قانون وضع می کنند و از حضور دختران محجبه به مدارس جلوگیری می کنند که مبادا عفت و وقار یک دختر مسلمان سایر همکلاسی هایش را تحت تاثیر قراردهد، در شرایطی که اجرای احکام و دستورات الهی که تکریم زن را تاکید و تایید می کند، این مدعیان دروغین را برآشفته می سازد، نگاه به وضعیت اسفبار زنان در این کشورها طبق اطلاعات و اخبار خودشان قادر است به درستی حق و باطل را آشکار سازد و نشان دهد که دور شدن جامعه از معنویت و اخلاق نه تنها موجب ضرر و زیان به افراد آن جامعه خواهد بود بلکه زنان را بیش از مردان تحت تاثیر قرار می دهد و موجبات تضییع حق زیستن بی تعرض و بی خشونت را برای آنان فراهم می آورد.  
● جرم نبودن آزار جنسی در محل کاردر ایالات متحده آمریکا
در ایالات متحده آمریکا که مدعی حقوق بشر است، آزار جنسی در محل کار به عنوان جرم محسوب نمی شود، بلکه تنها نقض حقوق شهروندی فرد به حساب می آید و این در حالی است که در تمامی کشورها، دولت ها بررسی های محلی بسیار ناچیزی در این باره انجام داده اند به طوری که هنوز ابعاد وقوع واقعی این ناهنجاری مشخص نیست.
هنوز هم شایع ترین شکل خشونت جنسی در جهان، آزار از سوی شوهر یا شریک جنسی عنوان می شود، به طوری که زنان قربانی این مدل خشونت اغلب به انواع بیماری های روانی مرتبط با افسردگی، ترس، اضطراب و از همه مهم تر تحقیر شخصیت مبتلا بوده و اغلب موفق به بازگشت سالم به محیط زندگی نمی شوند. در این میان قوانین مربوط به تجاوز در جهان در بهترین شرایط خود، باز هم موقعیتی درهم و پیچیده دارد به طور مثال در استرالیا، مکزیک، نیوزیلند و اوگاندا که تماما کشورهایی هستند که با وجود در حال توسعه بودن قوانینی در مورد خشونت دارند، اما در مقابل در ژاپن، کاستاریکا و لهستان قوانینی در این خصوص وجود ندارد! این در حالی است که روانشناسان جنایی معتقدند برخلاف آنچه عموما تصور می شود، تجاوز جنایتی نیست که تصادفی باشد .
از این رو قربانیان تجاوز اغلب مهاجمان را می شناسند. از سوی دیگر در سالهای اخیر بازار فحشا به واسطه وجود هزاران دختر فروخته شده و قاچاق شده کشورهای تایلند، سنگاپور، کامبوج، مالزی، اندونزی، هندوستان، روسیه، مجارستان، لهستان، مراکش، کنیا و برزیل داغ بوده است و عمده مشتریان توریست های جنسی از کشورهای ایالات متحده آمریکا، کانادا، اروپای غربی، عربستان سعودی،کویت، چین واسترالیا بازار قاچاق زنان ودختران را هدایت می کنند.
● زنان روسی و افزایش خشونت های خانگی
در هر ساعت یک زن روسی به خاطر خشونت های خانگی توسط همسرش کشته می شود. به نقل از بی بی سی بر اساس گزارشات منتشر شده توسط گروه بین المللی عضو حقوق بشر در کشور روسیه در هر ساعت یک زن به خاطر ضرب و شتم توسط همسرش کشته می شود. براین اساس سال گذشته بیش از 15 هزار مورد پرونده های جنایی علیه مردان روسی به خاطر خشونت بر زنانشان تشکیل شده است. مسیول این گروه با اعلام این آمار گفت: به نظر می رسد که خشونت های خانگی توسط مردان روسی به امری طبیعی تبدیل شده است و زنان نیز در اکثر موارد به خاطر حمایت نکردن پلیس و دولت و ترس از عواقب بعدی این جرایم را گزارش نمی کنند. براساس گزارشات تنها در سال 2003 نه هزارزن کشته شده اند که این گروه بین المللی تخمین می زند که این تعداد نسبت به آمار واقعی بسیار کم بوده و بسیاری از این جرایم گزارش نشده است.
● زنان اسکاتلندی زندان را به خشونت های جامعه ترجیح می دهند
زنان در اسکاتلند رفتن به زندان را انتخاب می کنند چرا که زندگی آنها در محیط خارج بدون سامان و همراه با خشونت است. در بعضی موارد مشکلات پیش روی زنان در محیط خارج به قدری زیاد است که آنها زندان را به مانند محل امنی برای خود می دانند. زنان اسکاتلندی رفتن به زندان را راهی برای فرار از خشونت های موجود در جامعه علیه خود می دانند.
توجه به تعداد جمعیت زنان در زندان های اسکاتلند، اسپانیا، آلمان، هلند واسترالیا نشان می دهد که زنان برای دریافت کمکی که از طرف جامعه دریافت نمی کنند به زندانها روی آورده اند. در این گزارش آمده است که اغلب این زنان مورد خشونت واقع شده و برخی از آنها نیزمعتاد هستند. آنها دارای تحصیلات کم بوده و مهارتی را یاد گرفته اند. گفتنی است اسکاتلند یکی از مناطقی است که در اروپا جمعیت زنان زندانی در آن به سرعت در حال افزایش است.

روزنامه رسالت