عناب و خواص معجزه آسای آن + عوارض و نحوه ی مصرف عناب
عناب تازه کالری بسیار کمی دارد ولی سرشار از فیبر و ویتامین می باشد.میوه عناب داروی جایگزین برای درمان بیماری هایی مثل بی خوابی و استرس می باشد.
عناب چیست؟خواص و عوارض میوه عناب
در جهان
عناب
را به عنوان خرمای قرمز یا خرمای هندی می شناسند میوه ی عناب در سراسر جهان
بسیار مشهور و محبوب شده است.
رنگ این میوه کوچک و گرد موقع رسیدن مایل به قرمز تیره و کمی چروک می شود.
میوه ی عناب به دلیل شیرین بودن و بافت خوبی که دارد معمولا به صورت خشک شده استفاده می شود.
در طب سنتی
میوه ی عناب جایگاه مناسبی دارد و همچنین برای بهتر خوابیدن و در کم کردن
استرس نقش بسزایی دارد.
ما در این مقاله همه ی آنچه که شما باید در مورد عناب ,فواید و عوارض و حتی طریقه ی خوردن آن بدانید گفته ایم.
ویتامین های موجود در میوه عناب
کالری:79
پروتئین:1گرم
چربی:0
کربوهیدرات:20گرم
فیبر:10گرم
ویتامین c:69میلی گرم
علت محبوبیت زیاد عناب داشتن فیبر زیاد و کالری کم آن است که به عنوان یک میان وعده سالم استفاده شود.
میوه عناب به دلیل داشتن ویتامین c خاصیت آنتی اکسیدانی و همین طور می تواند
سیستم ایمنی را تقویت کند.
کربوهیدرات موجود در عناب که قند طبیعی محسوب می شود می تواند انرژی کل بدن را تامین کند.
در اکثر نقاط از میوه ی خشک شده ی عناب استفاده می شود. عناب خشک شده قند و کالری
بسیار بالایی دارد.
خواص عجیب و معجزه گر میوه عناب
سرشار از آنتی اکسیدان می باشد:
اکسیدان موجود در عناب باعث کاهش استرس و باعث بهبود بیماری کبد می شود و همچنین مانع دیابت
و بیماری قلبی و سرطان می شود.
بهبود عملکرد مغز که باعث می شود بهتر بخوابیم
عصاره عناب
باعث می شود زمان بیشتری بخوابیم و کیفیت خواب را بالا می برد.حافظه را تقویت می کند
و از سلول های مغز محافظت می کند.
همچنین گفته شده که مانع از آلزایمر گرفتن می شود.
بدن را تقویت کرده و با سرطان مبارزه می کند
عصاره میوه عناب
چند نوع سرطان را از بین می برد:تخمدان, دهانه رحم, پستان, کبد, روده بزرگ
و سرطان پوست
.باعث بهبود هضم غذا می شود
میوه عناب باعث نرم شدن مدفوع می شود و حرکت غذا را در دستگاه گوارش سرعت می بخشد
و یبوست را کم می کند.
باعث تقویت معده و روده شده همچنین زخم ها و باکتری های مضر روده را کم می کند.
فشار خون را تنظیم می کند
عناب به خاطر نمک کم و پتاسیم زیادی که دارد فشار خون را کنترل می کند
استخوان ها را تقویت می کند
عوارض میوه عناب
خوردن عناب برای اکثریت بی خطر است.
تداخل دارویی
اگر از داروهای ضدافسردگی, ونلافاکسین, نوراپی نفرین, سروتونین استفاده می کنید هرگز عناب نخورید.
و همین طور داروهای تشنج, فنی توئین ، فنوباربیتون و کاربامازپین با تداخل عناب باعث افزایش
اثرات دارو ها می شود.
نحوه مصرف عناب
میوه عناب بسیار شیرین است و می شود به عنوان میان وعده از آن استفاده کرد.
از عناب می شود در دسرها هم استفاده کرد و به عنوان آب میوه, سرکه عناب هم
بسیار رایج است.
امیدواریم که این مقاله برای شما سودمند باشد.
رژیم غذایی golo
رو به شما معرفی می کنیم.