عاقبت
دزدی
و
راهزنی
در قصهها:
پدیدۀ
دزدی
و
راهزنی
از بدو خلقت انسانها وجود داشته است. این پدیدۀ زشت و مذموم حتی در بین سایر پستانداران، پرندگان و بسیاری از جانوران وحشی مشاهده میشود.
عمل دزدی به دلایل مختلفی چون: احساس قدرت، احساس مظلومیت، ضعف قوانین حکومتی، عدم آموزشهای درست در سنین خردسالی، رشد در خانوادههای ناسالم، داشتن دوستان ناباب، سهل خواهی، ظلم ستیزی و حتی فقط به منظور زنده ماندن انجام میپذیرد.
عمل دزدی به روشهای ماهرانه و یا به شکل زورگیری و مسلحانه به ویژه از افرادی که رعایت اصول ایمنی را نمینمایند، صورت میگیرد. دزدی ممکن است برای کسب: طلا، نقره و سنگهای قیمتی، پول نقد، کالاهای خوراکی، وسایل خانگی، اتومبیل، اسناد با ارزش و غیره وقوع یابد.
موردی که سرقت میشود، ممکن است با احتمال کم دوباره به صاحب اصلیاش بازگردانده شود و یا به احتمال بیشتر هیچگاه یافت نگردد. سارقان ممکن است دستگیر شوند و طبق قانون و یا عرف هر منطقه به سزای عمل خویش برسند و یا از جزای آن به ظاهر بگریزند. به هر حال احتمال اینکه سارقی که طعم مال حرام را چشیده است، دوباره به راه راست باز گردد، چندان زیاد نیست.
اینها و بسیاری از موضوعات دیگر که افکار و اندیشههای بشر را به خودش معطوف داشته اند، موجب آن شدهاند که چنین موضوعی محور بسیاری از قصهها و داستانها قرار گیرند و از این طریق با تعیین عاقبتی ناخوشایند، به نصایح مخاطبین پرداخته میشود.
برای شما کتاب دیگری آماده کرده ایم به نام
کتاب سیندرلا
پیشنهاد می کنیم همین حالا این کتاب رو دانلود و مطالعه کنید.